“Heerlijk die basisrust! Marcel heeft al mijn financiele toestanden uit handen genomen, waardoor ik nu veel tijd en geld bespaar”

Over &van Schagen financiële basisrust

Marcel van Schagen is gecertificeerd financieel planner en haalt zijn passie uit tevreden klanten waarvoor hij een solide financiële toekomst realiseert door op maat gemaakte financieel advies. Dat is financiële basisrust!

Marcel  is al sinds 1995 werkzaam in de financiële branche. Waarom? Omdat hij op de middelbare school al heel goed was met cijfertjes. Gezien zijn karakter een wat ongewone branchekeuze omdat hij vooral geïnteresseerd is in het helpen van mensen met hun financiële beslommeringen. Hij geniet van het uit handen nemen van uw vervelende klussen als:
-het doornemen en ziften van al  uw financiële paperassen,
-het doen van belastingaangiften,
-het op het scherpst van de snede onderhandelen met een bank over voorwaarden en rentetarieven

Keurmerk FFP

Hij heeft bij diverse adviesorganisaties gewerkt maar ook bij o.a. een verzekeringsmaatschappij, een pensioenfonds en een hypotheekverstrekker. Daardoor is hij in staat om voor zijn klant richting de verschillende financiële instituten te gaan staan. De kennis die hij heeft van hoe het achter de schermen in de financiële branche er aan toe gaat zet hij in om voor zijn klanten het beste resultaat te behalen.
Daarom hebben zijn klanten financiële basisrust!

De kernwoorden van &van Schagen: Deskundig, transparant & Persoonlijk

Geïnteresseerd? Bel of mail voor een vrijblijvende kennismaking!
Bel:  +31(0)20 665 87 14      of mail:  info@basisrust.nl

Download:
Algemene voorwaarden &van Schagen Financiële Basisrust
privacystatement &van schagen -v2 22052018
– DvD Basisrust HYPOTHEEK 2018.1
– DvD Basisrust RISICO 2018.1
– DvD Basisrust VERMOGEN 2018.1