Financiële basisrust is weten dat mijn nabestaanden goed verzorgd achterblijven

Overlijdensrisicoverzekeringen

Overlijdensrisicoverzekeringen maken veelal deel uit van de maatregelen die zorgen voor financiële basisrust tegen de financiële gevolgen van overlijden van u of uw naasten.

Afhankelijk van uw persoonlijke  situatie bekijken wij samen wat er in uw geval wenselijk is om eventueel te verzekeren. Veel zaken hebben invloed op de hoogte en vorm van de benodigde overlijdensrisicoverzekering. Uiteraard help ik u graag met die factoren in kaart te brengen. Bijvoorbeeld laat u grote (hypotheek) schulden na? Wat is er geregeld binnen uw pensioenvoorzieningen? Wat zijn de fiscale gevolgen van overlijden, etc.

Voor o.a. de volgende aanbieders van overlijdensrisicoverzekeringen kan ik bemiddelen:
Aegon, ASR, BLG, Brand New Day, Callas, Cardif, Centraal Beheer, Dazure, Delta Lloyd, Florius, Legal&General, Monuta & Nationale Nederlanden.

De kosten voor het bemiddelen van een losse overlijdensrisicoverzekering bedragen € 195,-. De kosten voor advies zijn afhankelijk van uw situatie; daar maken we samen vooraf afspraken over zodat u weet waar u aan toe bent. Ook dat is financiële basisrust!

Geïnteresseerd? Bel of mail:
Telefoon +31(0)20 665 87 14        of mail: info@basisrust.nl

DvD Basisrust RISICO 2018.1