Financiële basisrust is: vooraf duidelijkheid over de kosten!

Tarieven

Voordat je met mij in zee gaat weet je wat de kosten van het hypotheekadvies zullen gaan worden.
Overigens levert mijn onafhankelijk advies altijd meer op dan direct bij een bank aankloppen. Dat heeft te maken met overzicht over het aanbod op de markt (denk aan rente en voorwaarden), deskundigheid en vrij aanbod van alle relevante producten van een groot aantal aanbieders.

De kosten die ik in rekening breng zijn afhankelijk van de complexiteit van de aanvraag en de daarmee samenhangende hoeveelheid werk. De tarieven zien er als volgt uit:

 stel/echtpaar  alleenstaande
Starter op de woningmarkt  € 2.225  € 1.975
Doorstromer  € 2.725  € 2.475
Huidige hypotheek oversluiten  € 2.225  € 1.975
Verhoging huidige hypotheek of 2e hypotheek  € 1.475  € 1.225

 

Toeslag complexere aanvraag € 500 o.a. ondernemer, starterslening, woonarkfinanciering
Toeslag overige geldverstrekkers € 395 zie overzicht geldverstrekkers

 

Starters op de woningmarkt hebben geen hypotheekrente aftrek verleden waardoor het hypotheekadvies eenvoudiger is. Het genoemde tarief is inclusief de bemiddeling in eventuele overlijdensrisicoverzekeringen.
Doorstromers hebben een wat complexere situatie in verfband met de hypotheekrente aftrek. Ze hebben eerder een eigenwoningschuld gehad en kopen nu een andere woning.

&van Schagen is niet verbonden aan een bepaalde leverancier en ons hypotheekadvies is dus volledig onafhankelijk. Wel zijn er een aantal voorkeur leveranciers waarbij we directe aanstellingen hebben. Met de overige geldverstrekkers werken wij via een zogenaamde inkooporganisatie. De kosten voor deze inkooporganisatie berekenen wij door met een maximum van € 395,-.

Mocht de hypotheek onverhoopt niet doorgaan dan betaal je alleen voor de werkelijk gewerkte uren. Uiteraard zal dit bedrag nooit hoger zijn dan de oorspronkelijke afspraak.

Bel of mail mij voor een vrijblijvende kennismaking!
Bel: +31 (0)20 665 87 14       of mail:  info@basisrust.nl

 

DvD Basisrust HYPOTHEEK 2018.1