OG belegger

OG belegger
De onroerend goed belegger kan ook bij ons terecht voor de populaire verhuurhypotheken. De verhuurhypotheek is een gestandaardiseerd product met over het algemeen strikte voorwaarden. Er komen meer interessante aanbieders op de markt. Meer aanbod betekent scherpere tarieven en meer mogelijkheden. Financiële basisrust rekent de portefeuille door en beoordeelt of de portefeuille in aanmerking komt voor financiering via de verhuurhypotheken. Vervolgens bemiddelt en regelt Financiële basisrust de financiering van de verhuurde woningen. Mocht financiering middels verhuurhypotheken niet passen, hebben wij direct toegang tot de vastgoed hypotheken met meer maatwerk van de algemene banken, bedoeld voor grotere klanten met zakelijke doeleinden, zoals commerciële verhuur.

Specifieke voorwaarden
Er zijn veel specifieke voorwaarden. Over het algemeen is er wel eigen geld en/of overwaarde nodig om de financiële constructie rond te krijgen. Hoeveel gefinancierd kan worden verschilt sterk per aanbieder, van maximaal 50% oplopend 80% van de waarde van de portefeuille. En dan speelt nog hoeveel en hoe snel er moet worden afgelost. Daarnaast spelen de (verwachte) huuropbrengsten een grote rol. Het is in ieders belang dat de lening wel verantwoord is, dus kan worden gedragen onder diverse omstandigheden.

Voor wie
Je kunt bij ons terecht voor de aankoop van de eerste beleggingswoning, maar ook voor de (her)financiering van een bestaande portefeuille tot EUR 10 miljoen. Natuurlijke personen, maar ook door rechtspersonen kunnen bij ons terecht (complexe structuren alleen in overleg).

Wij maken graag een afspraak met je of Neem contact met ons op voor het maken van een afspraak!